HR alapozó tanácsadás

Az első lépések a vonzó munkahely kialakításhoz!

Kedves vállalkozó, cégvezető!

Új kollégát veszel fel? A sokadik kollégát veszed fel? Elvesztettél egy kulcsembert? El kell küldened valakit? Hogyan tartsd meg a kollégákat?

A fenti kérdések sok esetben szülnek pánikot és átgondolatlan döntéseket a munkatársakkal kapcsolatban. Ez pedig neked, mint cégvezetőnek valószínűleg sok pénzt és még több időveszteséget fog jelenteni.

Ilyenkor életmentő lehet a külső nézőpont, de támogatást mindenképp ad. Amire számíthatsz:

Ma - függetlenül az aktuális válságtól - a bevételeid és a sikereid egyik legfontosabb kulcsa, hogy mennyire tudsz vonzó munkahelyet kialakítani, hogy könnyen tudjál új kollégát felvenni, és meg tudd tartani a kulcsembereidet. 

A konzultáció időtartama nem lényeges, addig tart, hogy biztosan előre tudjunk lépni. (Tapasztalatom szerint nagyon fontos az első kb fél óra, amikor az ügyfeleim szinte "csak kibeszélik" magukból a nyomasztó helyzetet. Ezután tudunk igazán érdemben elkezdeni dolgozni.)

A konzultáció történhet online (Zoom) illetve személyesen is. Ezt a rendelésnél megadhatod.

A szolgáltatás díja: 179.000 Ft+Áfa 

Bartha Anikó HR csapatépítész, jól-lét mentor
Tel: +36 70 367 5114

Egy referencia: 

"A humán erőforrással kapcsolatos dolgok minden cégben fontosak. Van az a cégméret, amikor erre még nem kell belsős szakember, de a tulajdonos, cégvezető egyedül már nem bírja, nem akarja csinálni vagy egyszerűen nem képes rá. Ez nem is csoda, mivel ez egy komplex terület, sokrétű szaktudás és tapasztalat szükséges hozzá. Bartha Anikó pedig rendelkezik ezekkel."

Sipos Sándor
ügyvezető
Chemplex Kft.

Ha döntöttél, itt tudod megrendelni a szolgáltatást: