Ügyfeleink mondták

Ha mi mondjuk, hogy elképesztően jók vagyunk, az senkit nem hoz lázba. Dicsekvésnek, tukmálásnak tűnik. Ezért inkább olvasd el ügyfeleink véleményét a tanácsadásokról, tréningekről, és arról, hogy milyen velünk dolgozni.

Ha elolvastad, egyeztessünk egy díjmentes konzultációt!

Kiss Miklós

Ügyvezető / Domi-Dór Kft.

"Anikó és Laci remek oktatók, végtelennek tűnő élettapasztalattal és tudással. Nagyon hasznos volt az együttműködés, sokat tanultunk Tőlük. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezúton is köszönöm Nektek."

2022-2023

Szanyi Norbert

Ügyvezető / Racing Bazár

"A WOW toborzás-kiválasztás tréningen való részvétel segített megismerni a munkaerő toborzás felépítését és a HR folyamatok legfontosabb gyakorlati szempontjait. Anikó és Csilla rendkívül felkészült volt, könnyedén és érthetően adták át számunkra a sok év tapasztalatát. A képzés során kapott példák valós életből vett helyzetekre épültek, ez nagyban segített a folyamatok megértésében. A nap elején megfogalmazott elvárásaim teljes mértékben teljesültek, a tréning során megszerzett ismeret nagyban fogja segíteni a későbbi toborzással kapcsolatos feladataimat."

2023

Csirke Zoltán

ügyvezető / Papearth

"Ha új terméket szeretnél bevezetni a piacra, Laci és csapata remekül meg tudja tervezni az arculatodat és a marketingedet, valamint olyan kezdőket mint én is vagyok, el tudnak indítani a networking és a sales rögös, de annál izgalmasabb útján. Keresd a Bartha-Vittinger Tréninget bizalommal és bátran!"

2019

Bodnár Erika

projektmenedzser / Beyond Visual

"Kedves Laci! Bodnár Erika vagyok, részt vettem az árajánlatos képzéseden a múlt hét folyamán. A zárásaim elég jók már, de az értéküket növelni szeretném. Követtem a tanácsaidat és a héten úgy adtam ki ajánlatokat, ahogyan a képzésen javasoltad. Javaslatként adtam ki az ajánlatot és a befektetés célját, megtérülését is felvázoltam.Most azért írok neked, mert szeretném, ha tudnád, hogy nagyon működött, sőt, a csomagokból a legnagyobb csomagot választották, amit nem is reméltem. Hálás vagyok neked és köszönöm szépen! "

2021

Gácsi Lilla

tulajdonos / Business WoMan Club

"Ma megint tanultunk. Laci egyik legjobb formáját hozta. Kezdem érteni a Vittinger-módszer lényegét: szerénység, szakmai alázat, tanulás, tanulás és a hasznos tudás átadása annak akinek szüksége van rá. Kevés sales tréner rendelkezik azokkal a képességekkel. ami neked Laci csípőből adottság. Jól használod. Mondanám némi nagyképűséggel, hogy benned van az X faktor, ami rövid idő alatt az egyik legkeresettebb hazai sales trénerré tesz. Mondhatom is. Hajrá Laci!"

2018-2021

Kiss Ildikó

ügyvezető / Hajdú Sylenta Kft.

"László ízig-vérig értékesítő. A tréning tananyaga gyakorlati példákon alapul. A tréner minden tartalmi egység végén példákon keresztül gyakoroltatja be a résztvevőkkel az anyagot. Mindenkinek ajánlom, aki értékes tudással szeretné fejleszteni értékesítési tudását."

2017

Csurgó Zoltán

kereskedelmi vezető / Profood Flexum

"A tréning minden perce hasznos volt, minden előadótól valami újat hallottam, amiből erőt tudtam meríteni. Nagyon sok olyan pici apró dolgot tanultam, amiket fejben talán mindig is tudtam, de nem használtam. Olyan praktikus és mégis egyszerű fogásokról hallottam amiket szinte azonnal tudtam használni és segítenek is.  Természetesen nem csoda dolgokról van szó, hanem olyan napi dolgok, amiket rendszerben használva könnyebb lehet a munkám. Tudom, hogy a munkát nekem kell elvégezni, de segítség mindig kell és egy külső szem mindig sokat tud segíteni. Laci, sokat tanultam, új gondolatok ébredtek bennem és remélem hogy a közös munkától újjá születek!"

2018-219

Handó János

ügyvezető / Safety Centrum

"A Vittinger recept végtelenül egyszerű: Fogadd meg a tanácsokat, keverj hozzá kellő alázatot, aztán észre sem veszed és hirtelen hatszor annyi ügyfeled lett. Így tudnám röviden jellemezni Laci értékesítésről szóló könyvét. A rengeteg év tapasztalata csokorba szedve nemcsak a kezdő vállalkozók részére hasznos, hanem a régi motorosoknak is kiváló alapanyag lehet, hogy még tovább csiszolják az értékesítési stratégiájukat."

2019-2021

Horváth Balázs

ügyvezető / Scale Up Hungary

"10 év alatt 350 millió Ft értékben adtam el weboldalt és Laci mégis tudott újat mondani az értékesítésről, amit rögtön hasznosítani is tudtam. "

2018-2019

Kollár István

értékesítési vezető / Racing Bazár

"Több éve dolgozunk együtt. Professzionális szakmai segítség. Nagy tudás. Köszönöm!"

2017-2020

Horváth Richárd

ügyvezető / Core Systems

"Intenzív, gyakorlatias és valóban interaktív tréning. László rengeteg személyes tapasztalata és története hitelességet, személyisége pedig gyorsan baráti, közvetlen hangulatot teremtett a tréning során." 

2017

Zahorán János

tulajdonos / Diamond Bróker Kft.

"Kedves László, részemről az öröm és a köszönet a tegnapi napért, nagyon jól éreztem magam. Végre egy olyan tréning, ahol nem arról akarnak meggyőzni, hogy semmit sem tudok és csak a tréner csinálja jól, hanem igyekszik a maga professzionális szaktudásával hozzátenni olyan helyeken a meglévő gyakorlatokhoz, ahol esetleg eddig nem is vettem észre a javítani valót! Ez óriási különbség, és hálás vagyok érte. Maga a tematika szerkezete és tartalma is professzionális volt."

2019

Lukács Péter

tulajdonos / Racing Bazár

"Termékfejlesztőként nekem az értékesítés púp a hátamon, egy szükséges rossz. Mind a gondolkodásom, mind a mentalitásom nagyon távol áll a tőle, ha rajtam múlna, ingyen adnék mindenkinek mindent. László leveszi ezt a terhet a vállamról, segítséget nyújt az értékesítés kialakításában és működtetésében, az értékesítő kiválasztásától kezdve az értékesítési stratégia kialakításán át az értékesítés folyamatos monitorozásáig. Segítségével biztosan tudom, hogy az értékesítés jól és hatékonyan működik, és teljes odafigyeléssel koncentrálhatok a saját feladataimra.  "

2017-2018

Pirchala Berta

tulajdonos / miitt.hu

"László előadása nem csak a saleses-eknek nyújt kézzelfogható és azonnal hasznosítható ismereteket. A tudás szinte bármely területen hasznosítható. Egy társkereső közösség vezetőjeként izgalmasnak találtam megvizsgálni a természetesen is használt networking fogásokat a társkeresés folyamatában. A folyamatok megértése, hozzásegít a hibák elkerüléséhez és a zökkenőmentes ismerkedéshez."

2017

Kaiser Krisztina

ügyvezető / Sekasoft

"Kedves Laci! Nagyon köszönjük a tréninget. Pont azt kaptuk, amit vártunk, az elméleti tudás mellé gyakorlatias tippeket, kifejezetten ránk szabott, azonnal hasznosítható ötleteket. Már ma alkalmaztam az újratervezett bemutatkozásom, és az történt, ami korábban nem: ... megértették!"

2017

Ha a fenti vélemények alapján szeretnél velünk kapcsolatba lépni, akkor az alábbi gombra kattintva akár most megteheted: