Csapatunk

Akik a rendelkezésedre állnak

Rólunk

Ahogy az értékesítési területen, úgy a munkatársak kezelése (HR) területén is sok cégnél vannak kihívások. Ezek sokszor összekapcsolódnak, így nem csak értékesítési vagy csak HR tudás szükséges a megoldásokhoz. Ennek a jelenségnek a felismerése vezetett oda, hogy 2017.-ben elkezdtük egymást ajánlani a partnereinknél és  2019. januárjában (több sikeres közös projektben való együttműködés után) létrehoztuk közös cégünket Bartha-Vittinger Tréning márkanéven, hogy együtt nyújtsunk a felmerülő kérdésekre minél teljesebb megoldást.

2019. év eleje óta több, saját szakterületükön kiváló szakemberrel erősödött csapatunk. Velük tesszük még komplexebbé a szolgáltatásunkat. Ezzel az általunk nyújtott támogató háttérrel a cégedben a HR, az ügyfélszerzés és az értékesítés jól működő, hatékony gépezetté állnak össze.

2020-tól 2023-ig több válság is követte egymást néhány év alatt. Ezalatt mi is változtunk és változtattunk, új célcsoportokat kerestünk, és tanultunk. Így '23 nyarán eljött az ideje a szolgáltatásunk és márkanevünk újra gondolásának. Az új márkanevünk a FirmUp! és ami még fontosabb, a szolgáltatásunk fejlesztésével megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz eredményes úgy, hogy nem pénzjegynyomdaként tekintesz a vállalkozásodra! A mottónk természetesen nem változott:

Mi abban hiszünk, hogy lehet jó hangulatban, jó érzéssel, egymást, kollégákat és az ügyfeleket, tisztelve, dolgozni, értékesíteni - azaz ÉRTÉKET teremteni.

Bartha Anikó és Vittinger László 

Görgess tovább
a bemutatkozásokhoz!

A csapatunk

Velük (is) fogsz dolgozni.
Zseniális szakemberek!

Tarjáni Csilla

toborzás vezető, projekt menedzser
tarjani@firmup.hu 

Toborzás vezetőként nem csak felvenni segítek az új kollégát, hanem képviselem mind a két fél érdekét, könnyebbé és gördülékenyebbé teszem a két fél közötti kommunikációt.  

Támogatom a vezetőt és a munkavállalót a döntésében, hogy win-win helyzetet érjünk el. 

Megtalálom az üres pozíciókra a lehetséges jelölteket ezáltal hidat képzek a munkáltató és munkavállaló között. Egy új kolléga felvétele nem csak a vállalat számára hatalmas döntés, hanem a munkavállalónak is - ebben nyújtok segítséget a feleknek. Hiszem, hogy egy kiváló cég egy megfelelő munkavállalóval még nagyobb sikereket tud elérni, ebben támogatom az ügyfeleimet.


Guld Lívia

social media designer, online asszisztens
guldlivia@firmup.hu  

Szakterületem a webes és közösségi média megjelenés képi világa és a precíz adminisztráció. Az online megjelenésre akkor is szükséged van, ha nem online szerzed az ügyfeleidet, hanem a szakértői státuszodat szeretnéd építeni.  

A FirmUP (előzőleg Bartha-Vittinger Tréning), és a Sales Dopping Club közösségi média oldalain és több ügyfelünknél láthatod a munkáimat. Ezen felül a meglévő poszt-, vagy blogötleteidet öntöm formába, a kész szövegeket dolgozom át (helyesírás, stílus).
Hozzám fordulhatsz akkor is, ha egyszerűbb adminisztratív feladatokat (pl.számlázás, internetes kutatás, nyilvántartás vezetés stb.) ki akarsz szervezni.

Marketing és sales tanácsadó partnereink

Kocsis Zsuzsanna

proaktív ügyfélszerzési tanácsadó

Kocsis Zsuzsi vagyok, projektmenedzser, és proaktív ügyfélszerzési tanácsadó. Az ügyfélmenedzsment, ügyfélszerzés témában támogatjuk ügyfeleinket workshopok, személyes tanácsadások formájában, valamint AI megoldást alkalmazó InnoLeads nevű CRM rendszerünkkel. Jelentős tapasztalatra tettem szert konferenciákon, rendezvényeken történő kapcsolatépítés terén, amit szívesen megmutatok ügyfeleimnek tanácsadás, mentorálás formájában. Sikereimet igazolja, hogy a BNI nemzetközi networking szervezetben a nők között a második legjobb kapcsolatépítő jelölést kaptam meg 2022-ben. 3 év alatt másoknak több mint 500 millió Ft értékű üzletet hoztam – remélem, hogy Neked is tudok ebből a networking attitűdből átadni.

Müller Péter

textmester, social media menedzser

Bloggerként szereztem gyakorlatot a szövegírásban, a The Business blogot már több mint 1.4 millióan olvasták. Az elmúlt két évben több tucat cégnek segítettem a marketingjét, remélem az idén már Veled is tudunk dolgozni. Azért csatlakoztam a FirmUP! csapatához, mert látom, hogy a remekül megkomponált webszövegek, a social media hirdetések által megszerzett érdeklődőket sok esetben személyes értékesítési folyamattal lehet a legjobban kiszolgálni. Ebben a csapatban pedig az én szakterületemet együtt tudjuk kezelni a személyes értékesítéssel, az emberi tényezővel, így tudunk együtt teljes megoldást biztosítani ügyfeleinknek. 

Dávid Ádám

a marketing megszállottja

Dávid Ádám vagyok, a marketing dinamikus világában jártas, 2X-es Marketing Diamond Awards díj nyertes szakember. Több éves tapasztalatom és elhivatottságom révén olyan kampányokat hozunk létre, melyek nem csupán figyelmet vonzanak, de üzleti növekedést is generálnak számos ügyfelünk számára. Csapatommal a piac legrejtettebb lehetőségeit bányásszuk ki, és ezeket egyedi stratégiákkal ötvözzük. Rugalmas megoldásokat kínálunk, melyek alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez és a változó piaci trendekhez. Együttműködésünk során vállalkozásaink nem csupán versenytársaink elé kerülnek, de hosszú távon is fenntartható sikerre találnak.  Mindig a személyes értékesítéssel összehangolva építjük fel a startégiát.

Elek Ádám

értékesítési és marketing tanácsadó

Közel 10 éves direkt értékesítési, vezetői és képzési tapasztalatommal segítek az ügyfeleinknek ebben a szép és nem is annyira egyszerű szakmában még több eredményt elérni és sikeresebbé válni. Éppen ezért azt Neked és értékesítő kollégáidnak meg tudom mutatni, hogy jókedvűen, bátran hogyan vigyük végig az értékesítési folyamatot és hogyan foglaljuk azt egy jól működő stratégiába. 

Másik szakterületem az online marketing, ami nélkül ma már elképzelhetetlen a sikeres értékesítés. Ezt a tudást például toborzási kampányokban is hasznosítom. Ha felkeresel bennünket, Nálad is kiderítjük, hogy hogyan kapcsolódik a két terület. 


Beszélni akarsz velünk? Kattints az alábbi gombra!

Ajánlott üzleti partnereink

Adószabászat - könyvelés és könyvvizsgálat
CPS Stúdió - offline marketing tanácsadás
Dream Vision 47 - könyvkiadás és nyomda
Zsu Consulting - pályázat menedzsment
Car All In Hungary - gondtalan autóhasználat
Hinkel Szilvia - 
Ingatlanközvetítés, tanácsadás, coaching
Csilloffice - virtuális asszisztencia

Adj hangot magadnak! - nyilvános beszéd tréner
Vestigo - üzleti magándetektív
Clement Weaver - könyvelés, gazdasági mentorálás
Gift House Studio - testre szabott céges reklámajándék
Gingerphoto - Headshot fotó a hiteles megjelenésedért
Lívia Virtuális iroda - online asszisztens
3DIM - virtuális bejárás készítése