Ceglédi Cégfejlesztő

Kerekasztal

A Cegléd és Térsége Ipartestület és a FirmUP! által alapított Ceglédi Cégfejlesztő Kerekasztal célja, hogy a ceglédi és környékbeli vállalkozásoknak kulcsfontosságú, elsősorban értékesítés és HR, azaz személyzeti kérdésekben nyújtson fejlődési lehetőséget.

A találkozókat mastermind jelleggel tartjuk. Ha értékesítesz valamit, vagy személyzeti problémáid vannak és elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt tanácsadókkal és vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni. 

Régebben körülbelül 10 évente követték egymást a válságok. Az elmúlt 3 évben kettővel is szembenéztünk. Jelen helyzetben mindennapossá váltak azok a kihívások, amiket hasonló vállalkozások vezetőivel együtt, egy közösséghez tartozva, sokkal könnyebb megoldani.

A te cégedhez hasonló méretű cégek vezetőitől (és persze két szakmai tanácsadótól) kérhetsz segítséget a problémáidra sales és HR területen, illetve Te is tudsz segíteni más cégvezetőknek, vállalkozóknak - ha te már megoldottad az adott problémát.

Ezen felül egy valódi networking tevékenységet támogatunk - ahol nem az a cél, hogy a tagok egymásnak adjanak el, hanem az, hogy ajánlják egymást.

A módszer kipróbált, a FirmUP! szervezésben egy, Sales Dopping Club keretein belül már három csoportunk működik. 

Néhány vélemény:

  • "Nagyon inspiráló találkozóink vannak! Külön meglepetés számomra, hogy különböző területeken működő vállalkozások sokszor mennyire azonos problémákkal küzdenek. A tapasztalatcserék által, és az alapítók támogatásával pedig nagyszerűen lehet fejlődni. Jó hatással van a vállalkozásomra." - Hajba Szilvia
  • "A párom szokta mondani, miután hazamegyek a rendezvényről: Rád sem ismerek mikor hazajössz a találkozókról, úgy fel vagy villanyozódva. Valóban így is érzem magam, feltölt a jó társaság, és mindig tanulok valamit." - Kollár István
  • "Vittinger László - egy rutinos "vén róka" mind értékesítésben, mind képzésekben, hatalmas tapasztalattal rendelkezik és jól is tudja azt átadni. Nem mellesleg, a társaság is "megéri a pénzét". Ha értékesítéssel foglalkozol, és meg tudod oldani, hogy gyere - ne tartsd vissza magad!" - Kajdi Péter

A találkozók helyszíne: Cegléd és térsége Ipartestület - 2700 Cegléd, Bercsényi u. 4-6.

Az első bemutató találkozót 2024. június 25-én 17:00 órától tartjuk, a találkozó témája: 

Munkaerő megtartás

A kiválasztásnak nagy szerepe van a munkatársak beválásában, ez tény. Viszont a következő lépést, a beillesztést sokszor azok a cégek is elhanyagolják, akik a kiválasztási folyamatra szánnak erőforrást: szakmait, anyagit egyaránt.

  • Hol "romlik el" a jó jelölt?
  • Mi vezet a kölcsönös elégedetlenséghez?
  • Hogyan lehet elérni, hogy a kiválasztásba fektetett energia, pénz megtérüljön?
  • Hogyan építsünk fel egy beillesztési folyamatot?
  • Hogyan teremtsünk motiváló környezetet?

Ha van alkalmazottad, és szeretnéd megtartani, várunk szeretettel 2024. június 25-én a Ceglédi Cégfejlesztő Kerekasztal találkozóján!
Ha nincs alkalmazottad, de érdeklődsz egy új ceglédi üzleti klub iránt, akkor is érdemes eljönnöd!

Moderátor: Bartha Anikó - HR csapatépítész, coach, mentálhigiénés szakember


A részvétel (egyelőre) díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Ha jössz a találkozóra, kérlek, hogy töltsd ki ezt az űrlapot: 

Várunk szeretettel!