Érdi Cégfejlesztő

Kerekasztal

Az Érd és Környéke Ipartestület és a FirmUP! által alapított Érdi Cégfejlesztő Kerekasztal célja, hogy az érdi és környékbeli vállalkozásoknak kulcsfontosságú, elsősorban értékesítés és HR, azaz személyzeti kérdésekben nyújtson fejlődési lehetőséget.

A találkozókat mastermind jelleggel tartjuk. Ha értékesítesz valamit, vagy személyzeti problémáid vannak és elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt tanácsadókkal és vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni. 

Régebben körülbelül 10 évente követték egymást a válságok. Az elmúlt 3 évben kettővel is szembenéztünk. Jelen helyzetben mindennapossá váltak azok a kihívások, amiket hasonló vállalkozások vezetőivel együtt, egy közösséghez tartozva, sokkal könnyebb megoldani.

A te cégedhez hasonló méretű cégek vezetőitől (és persze két szakmai tanácsadótól) kérhetsz segítséget a problémáidra sales és HR területen, illetve Te is tudsz segíteni más cégvezetőknek, vállalkozóknak - ha te már megoldottad az adott problémát.

Ezen felül egy valódi networking tevékenységet támogatunk - ahol nem az a cél, hogy a tagok egymásnak adjanak el, hanem az, hogy ajánlják egymást.

A találkozókat havonta tartjuk, érdemes rendszeresen járni, hogy kialakuljon a bizalom egymás iránt a tagokban.

A módszer kipróbált, a FirmUP! szervezésben egy, Sales Dopping Club keretein belül már három csoportunk működik. 

Néhány vélemény:

  • "Nagyon inspiráló találkozóink vannak! Külön meglepetés számomra, hogy különböző területeken működő vállalkozások sokszor mennyire azonos problémákkal küzdenek. A tapasztalatcserék által, és az alapítók támogatásával pedig nagyszerűen lehet fejlődni. Jó hatással van a vállalkozásomra." - Hajba Szilvia
  • "A párom szokta mondani, miután hazamegyek a rendezvényről: Rád sem ismerek mikor hazajössz a találkozókról, úgy fel vagy villanyozódva. Valóban így is érzem magam, feltölt a jó társaság, és mindig tanulok valamit." - Kollár István
  • "Vittinger László - egy rutinos "vén róka" mind értékesítésben, mind képzésekben, hatalmas tapasztalattal rendelkezik és jól is tudja azt átadni. Nem mellesleg, a társaság is "megéri a pénzét". Ha értékesítéssel foglalkozol, és meg tudod oldani, hogy gyere - ne tartsd vissza magad!" - Kajdi Péter

A találkozók helyszíne: Festal Étterem és Hennessy Club - 2030 Érd, Dávid u. 4.

Az első bemutatkozó találkozó időpontja:
2024 augusztus 21. szerda, 17:00-20:00

A találkozó témája: 
Fókuszban az értékesítés: A vállalkozó értékesítő - azaz milyen a jó értékesítői hozzáállás?

  • az értékesítés fogalma
  • szakemberből vállalkozóvá válás az értékesítés szempontjából
  • kihívások az értékesítői attitűd terén

Ha értékesítesz valamit, és elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt értékesítőkkel és vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni! Néha a vevő sapkát is fel kell venned, jó játék lesz! 

A részvétel (egyelőre) díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Ha jössz a találkozóra, kérlek, hogy jelentkezz az ipterd@ipterd.hu email címen, Bóta Dávidnál.

A 2024-es 2025-ös további találkozókat rövidesen feltesszük. 

Várunk szeretettel! 
Az Érd és Környéke Ipartestület és a FirmUP! csapata