Toborzás-kiválasztás tréning

 KKV cégvezetőknek

Mi szükséges a megfelelő kolléga kiválasztásához? Önismeret, tervezés, marketing, nyomolvasás, lélektan, csapatépítés, értékesítés, tárgyalás, lezárás.

Meglepő? Pedig erre van szükséged, ha új munkatársat keresel! Ok, de hol tanulhatod meg mindezt?

A FirmUp csapata bemutatja:

Wow alapú toborzás-kiválasztás tréning
 KKV (cég)vezetőknek

Mottó: a munkatársaid azok az emberek, akik segítenek megvalósítani az álmaidat - bánj velük ehhez méltóan, váljanak melletted önmaguk legjobb változatává!!!

Arra kérünk, NE JELENTKEZZ, ha ismeretlenek számodra az alábbi gondolatok:

 • Már megint kezdődik egy zűrös hét. Fergeteges, hogy megint van egy új projekt, de ki fogja megcsinálni? Biztos megint bele kell álljak én is…
 • A holnapi tárgyalás pedig nagyon fontos. Mikor fogok készülni rá, ha megint nekem kell megoldanom egy sor kérdést? Megint éjszaka? Már nehezen bírom…
 • Nincs elég emberem… fel kell venni valakit. De már legutóbb is egy halom pénzt elköltöttünk, aztán két hónap, és az új kolléga lelépett. Persze több fizuért…
 • A másik alkalommal pedig … nem is értem az embereket … olyan jelentkezések érkeztek, csak fogtam a fejem. Aztán az interjú. El se jöttek. Lehet, jobb is. De akkor legalább volt jelentkező…
 • Hm… kiadom a feladatot egyik régi emberemnek. Legalább úgy néz ki, mintha történne valami. Hátha most szerencsénk lesz…

Jó hír: van megoldás. Több is. Mi legalább kettőt tudunk ajánlani:

 1. megoldás: Ha külsős cégre bíznád a folyamatodat, itt jelezd konzultációs igényedet. Két munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot.
 2. megoldás: Tanuld meg Te, vagy egy erre nyitott kollégád, hogyan tudjátok házon belül megoldani a munkaerő kérdést! Ha ezt választod, olvass tovább!

A toborzás - kiválasztás komplex folyamat. Ennek ellenére még ma is rengetegszer tapasztaljuk, hogy:

 • amikor elhangzik a varázsmondat, hogy "kell egy ember!" akkor kevesen tudják, valójában kit/mit akarnak

 • olvasok egy "álláshirdetést", és mintha egy munkaköri leírást böngésznék

 • a vélemény az, hogy interjúzni könnyű, csak beszélgetünk. Azt meg mindenki tud…

 • megérkezik a kemény munkával megszerzett jelölt a céghez, és senki sem tudja, mit kezdjenek vele. Ő pedig (már fizetésért) akár heteket is elpazarol. Magának, és a cégnek is.

 • nem válik be a jónak tűnő jelölt - mindenki frusztrált, és kezdődhet elölről a folyamat…

Tréningünkön megtanulod ezeket a csapdákat felismerni, és megmutatjuk, hogyan kerülheted el őket. Önállóan is használható forgatókönyvet kapsz ahhoz, hogyan tedd gyümölcsöző befektetéssé a toborzás-kiválasztásra fordított összeget.

Pszt! Gyere kicsit közelebb, és fülelj! Egy titkot már most elárulunk: A folyamat sokkal korábban kezdődik, mint amikor feladsz egy "álláshirdetést" … bárhol.

Várunk a tréningre, ha:

 • kis vagy középvállalkozás tulajdonosa/cégvezetője vagy és az alábbiak közül legalább egy jelenség Nálatok is igaz:
 • nem, vagy alig jelentkeznek a hirdetéseitekre
 • a jelentkezők minőségével elégedetlen vagy
 • alacsony a beválási arány
 • nő a fluktuáció a cégedben

Létszám: minimum 6 maximum 12 fővel indul a tréning

A tréning időpontja: 2023. október 17. 10.00 - 18.00

A tréning helyszíne: Budapest, XIV. Gyakorló u. 4/h (az Örs vezér tértől 2 percre)

Trénerek: Bartha Anikó, Tarjáni Csilla

Részvételi díj 1 fő részére - standard jegy: 129.000 Ft+Áfa

Részvételi díj 1 fő részére - VIP jegy: 189.000 Ft+Áfa

A VIP jegy a tréning mellett egy 3 órás konzultációt is tartalmaz a témához kapcsolódóan a választott cégalapítóval (Bartha Anikó, Vittinger László). (Miért érdemes a VIP jegyben foglalt konzultációt igénybe venned? Mert a kiválasztás mellett a beillesztéshez és a megtartáshoz is kaphatsz tippeket tőlünk. Emellett azt is segítünk eldönteni, hogy pontosan milyen pozícióban van szükséged új kollégára.)

Ha egy cégtől ketten érkeztek, a második részvételi díjra 50% kedvezményt adunk.

A részvételi díj tartalmazza a kávét, teát, limonádét, vizet és a nasikat is (egészséges és hagyományos is lesz:))

Kétféle fizetési mód közül választhatsz:

1. Fizetés banki utalással: Add meg az adataidat az alábbi űrlapon (az adószámod alapján a többi céges adatot kikeressük azokat nem szükséges megadni):

A rendelés után kapsz egy díjbejkérőt, ami alapján banki átutalással átutalhatod a részvételi díjat. Ezután kiállítjuk a számlát.

2. Fizetés bankkártyával: válaszd ki a jegytípust, kattints a Vásárlás gombra, add meg a  kártya és egyéb  adataidat, majd végül kattints a Fizetés gombra (Stripe kártyás fizetés): 

Áraink az Áfát nem tartalmazzák!

Várunk szeretettel a tréningen!