Bartha Anikó

Jól-lét mentor

Bartha Anikó

Fura zajra leszel figyelmes menet közben az autódban. Mit csinálsz?

  1. Megállítod, ott hagyod az út szélén.
  2. Gondolkodás nélkül veszel egy másikat.
  3. Nem értesz hozzá, de megpróbálod megbütykölni.
  4. Hívsz egy szakembert!

Ugye, megteszed az autódért? És az embereidért? Bízd szakemberre a vállalkozásod HR feladatait, addig Te tudsz azzal foglalkozni, amiben a legprofibb vagy: az üzleted!

Bartha Anikó vagyok, a FirmUP! társalapítója. Sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli Csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat.

Mi legtöbbször értékesítés fejlesztési igények miatt találkozunk az ügyfeleinkkel, ám ez a legtöbb esetben HR területet is érint. Például egy új munkatárs felvétele mindig felelősségteljes lépés. Ezután pedig közös érdek, hogy már a cég által (is) képzett kollégák tartósan megmaradjanak, a vállalati értékek mentén érjünk el együttesen sikereket. Ehhez nyújtunk támogatást különböző HR eszközökkel, folyamatokkal az adott projekt függvényében. Ezeket az eszközöket elsajátítva, folyamatokat bevezetve a későbbiekben önállóan, vagy igény szerinti tanácsadói támogatással tudjátok használni azokat.

Hiszem, hogy hatalmas potenciál
rejlik a hazai vállalkozásokban.
Rengeteg, a szakmájában profi
szakember vezet céget.

Nekik, Nektek nyújtom támogatásképpen az én szakmai tudásomat a saját területemen: az emberi erőforrások menedzselése területén. 

 Mottóm: Csak jó hangulatban, jó érzéssel, egymást, kollégákat és az ügyfeleket tisztelve lehet dolgozni, értékesíteni - azaz ÉRTÉKET teremteni!"​

Kapcsolódó szakterületem a coaching, mely . rövid idő alatt képessé tesz (ha Neked is szándékod a változás) aktuális kihívásaid, megoldandó kérdéseid, válsághelyzeteid kezelésére. Kiemel az adott szituációból, így felülről tudsz rátekinteni arra.

A két terület szorosan összefügg, gyakori, hogy egy vonzó munkahely kialakításához is hozzájárul, ha egy-egy kollégát (vagy éppen saját magunkat) coaching eszközökkel támogatunk.

Bartha Anikó
HR csapatépítész, jól-lét mentor
bartha@firmup.hu 
+36 70 367 5114

Az alábbiakban a Mex rádióban, velem készült munkahelyi jól-lét perceket, illetve a Rádió Szentendre 91,6-on készült interjút hallgathatod meg.

Média megjelenéseim:

Mex Rádió - Munkahelyi jól-lét percek Bartha Anikóval
Rádió Szentendre 91,6 - Interjú Bartha Anikóval

Munkahelyi jól-lét percek (2020):
A videó jobb felső sarkában a három vonalra kattintva kiválaszthatod,
hogy a lejátszási lista 21 videójából melyiket hallgatod meg. 

Interjú a Rádió Szentendre 91,6-on (2018):
Kattints a lejátszás gombra!

Interjú a Rádió Szentendre 91,6-on (2020):
Kattints a lejátszás gombra!

Kedves hallgató, a videókon és a hanganyagon a régebbi márkanevünk és domainünk (Bartha-Vittinger Tréning, ertekesits.hu) hallható és látható. 2023.09.01-től FirmUP márkanéven a firmup.hu domainen érsz el bennünket.