Csapatépítés sárkányhajózással

Ismerd meg munkatársai motivációját!

Kedves cégvezető!

Egyetértesz velünk abban, hogy az alkalmazottaid csupán alkalmazottak lesznek, ha nem alakul ki közöttük a csapatszellem? Nos, sokféle módja van annak, hogy ezt hogyan tudod megvalósítani. Ha ezt sikeresen ki tudod alakítani, akkor egy olyan csapatod lesz, aki motiváltan, hatékonyan és jókedvűen küzd a közös célokért. Ebbe tudunk neked segíteni.

Pontosan tudjuk, hogy nincs olyan konzerv megoldás, ami mindenkinek jó. Éppen ezért mi egy konzultáción kiderítjük, hogy nálad a mi csapatépítő tréningjeink milyen eredményre vezetnek, és egy cégre szabott javaslatot adunk rá.

Van egy olyan eleme programjainknak, ami viszont bizonyítottan közösségteremtő és csapatszellemet fejlesztő tevékenység, ez pedig a sárkányhajózás.

Olvass tovább!


A sárkányhajó -akárcsak a céged- akkor halad jól, ha mindenki pontosan teszi a dolgát és figyel egymásra is. Meg kell tanulni megbízni egymásban, ahogy például az evezősök megbíznak a kormányosban (azaz a vezetőben) , hogy jó irányba viszi a hajót. Vagy ahogy az evezősök megbíznak a vezérevezősben, hogy olyan tempót diktál, amivel az egész csapat a tudása legjavát tudja adni. A vezérevezős is megbízik a csapatban, hogy a háta mögött (anélkül, hogy látná őket) tartják azt az iramot, amit ő diktál.

De nem önmagában kínáljuk ezt a programot, egy jó hangulatú bográcsozás, és a sárkányhajózásra épülő egyéb csapatépítő játékok segítségével garantáltan meglesznek az "aha" élmények, és a szórakozás is.

Most pedig nézzük a konkrétumokat:

  • A sárkányhajózásban a dunaújvárosi Dragon Steel SE sportolói segítik a csapatodat.
  • Jelenleg Kisapostagon, a Duna csodálatos természeti szépségű ágában tudjuk biztosítani programunkat.
  • A sárkányhajózás időtartama 1,5-2,0 óra, de a bográcsozással és a többi csapatépítő programmal együtt ez bizony egy egész napos program.
  • Az úszni tudáson kívül nem igényel előképzettséget, így bárki belevághat.
  • Az evezéshez a sportoláshoz alkalmas ruházatban és állapotban javasolt megjelenni.
  • A váltócipő, váltóruha ajánlott, számítva arra, hogy nagy valószínűséggel vizesek leszünk.
  • A 20 fős sárkányhajót, evezőlapátokat és a mellényeket biztosítjuk a programhoz.

Mikorra szervezzük meg neked ezt a programot? Jelentkezz minél előbb, mert legalább 4-5 héttel előbb szükséges lefoglalni a megfelelő időpontot.

Ha érdekes a program, kérlek, hogy töltsd ki ezt az egyszerű űrlapot, és 24 órán belül telefonon felkeresünk.

Bartha Anikó - HR csapatépítész, jól-lét mentor
Vittinger László - kapcsolatépítész, sales mentor


Ha érdekel a program, kérd egyedi ajánlatunkat!