Eszközeink

Miután az első konzultáción felmértük az értékesítés, vevőszerzés, HR, munkáltatói márka helyzetét a cégedben, kidolgozunk egy program javaslatot a fejlesztésre. Ebben a programban -a céljaidtól és az igényeidtől függően- lehetnek az alábbiakban és  Gyors megoldások menüpontban felsorolt elemek. Ezekből általában -cégtől, helyzettől függően, szükség szerint- egy egyéves programot dolgozunk ki. Összetettebb kihívásoknal tapasztalataink szerint egy év szükséges a célok eléréséhez.

Olvasd el a rövid leírásokat, és ezek alapján kérj az oldal alján lévő űrlapon egy konzultációt! A konzultáció után tesszük meg a javaslatot az együttműködésre. 

Munkáltatói márkaépítés

Téged is érint a munkaerőhiány? 

Szeretnéd megtartani a kulcsembereidet?

Ez egy összetett probléma, amihez jól jön a külső segítség.

Segítünk a vonzó munkahely és a munkáltatói márkád kialakításában és a toborzási folyamat összeállításában. 

Munkaerő toborzás-kiválasztás

Egy új, ügyfélkapcsolattal foglalkozó munkatárs felvétele  mindig felelősségteljes és kockázatos lépés. Főleg egy válsághelyzetben, vagy  egy munkaerőhiányos piaci helyzetben. Mi végig csináljuk a teljes folyamatot, neked csak a két legjobbat visszük, hogy könnyű legyen a választás!


Értékesítési tréning

A te cégedre szabott értékesítési tréning, ahol technikák helyett/mellett értékesítői gondolkodásmódot sajátíthatsz el.
Hogyan hatsz ellenállhatatlanul a másik fél gondolataira pusztán kérdésekkel? Hogyan előzöd meg a kifogásokat? Többek között ezeket is megtanulod. 


KKV értékesítési stratégia

Megtervezzük és segítünk kialakítani az értékesítési stratégiádat - kimondottan KKV cégméretben, a cégedre szabva. Hatékonyabbá tesszük a tárgyalástechnikát, megtaláljuk a legeredményesebb ügyfélszerzési módot, és tervezhetővé, mérhetővé tesszük az értékesítést.

Sales konzultáció

Egy konzultáción megvizsgáljuk az értékesítési folyamatot: ügyfélszerzést, tárgyalási módszereket, adminisztrációt, értékesítő kollégák teljesítményét.  Egy külső szem segít téged a célon tartani, a vakfoltokat elkerülni, és egy objektív képet mutatni az értékesítésről.  

Bevéső tréning

Amit az értékesítési tréningen hallottál egyszer, azt a bevéső tréningek segítségével készséggé tudod fejleszteni. Ezek általában 2-3 órás rövid ismétlések, ahol elemezzük az eltelt időszak megnyert és elvesztett eseteit. Ezek alapján átismételjük az első tréningen tanultakat.

Hatékony kolléga  - coaching

Előfordult veled, hogy az egyébként jól teljesítő kolléga egyszer csak elkezdett kapkodni, enervált lett, hibát hibára halmozott? Előfordult veled, hogy egy döntési helyzet teljesen lebénított?  Ilyen esetekben nyújthat megoldást a coaching, ami képessé tesz az ilyen válsághelyzetek kezelésére.

Social Média jelenlét

Ma már nem az a kérdés, hogy van-e céges Facebook oldalad, hanem az, hogy mellette még milyen közösségi médiát használsz. Abban segítünk neked, hogy pont a szükséges mértékben légy jelen online - legyen ez egyszerű posztolás, vagy profi online marketing kampány.


Vezetői tréning

A munkavállalók céghez mennek dolgozni, de a vezetőtől függ, hogy ott maradnak vagy elmennek.  Mi szükséges ahhoz, hogy Nálad maradjanak? Delegálási készség, vezetői önismeret, probléma- megoldás, konfliktuskezelés, motiváció. Többek között ezeket tanítjuk meg Neked.


Csapatépítő tréningek

Sokféle kreatív programmal tudunk szolgálni, akár a megszokott együttműködést ösztönző, kommunikációt segítő tréningről van szó, de ezeket kombinálni tudjuk akár kikapcsolódást jelentő sárkányhajózással, kutyás tréninggel is. Minden esetben cégre szabott javaslatot adunk a tréningekre.

Melyik eszközünk keltette fel a figyelmedet?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, kérj egy díjmentes konzultációt!