Miért kérjek egyszerre Sales és HR fejlesztést?

2020.11.28

Többen kérdezték, mi az oka, hogy a FirmUp-ot a HR és az értékesítés összekapcsolására alapoztuk. Milyen haszna van ebből az ügyfeleinknek? Miért jelent ebben az esetben az 1+1 mindig többet mint 2?

Ehhez adunk az alábbiakban 3+2 támpontot esettanulmányok formájában. Kedves cégvezető, te melyik problémánál ismersz a cégedre?

A Bartha-Vittinger Tréningnél a fő kompetenciáink:

Nézzünk néhány esetet, ahol már mindkettőnk szaktudására szükség volt, és beigazolódott, hogy a két terület szorosan összefügg:

Eredmény: Növekvő árbevétel, tudásuknak és képességeiknek megfelelően foglalkoztatott kollégák, javuló belső kommunikáció.

Eredmény: Növekvő árbevétel, kevesebb a feszültség a kollégák között, gördülékenyebb együttműködés a cégen belül.

+1. A legegyszerűbb esetek közé tartozik az a néhány ügyfelünk, ahol eleve úgy bíznak meg bennünket értékesítő vagy ügyfélszolgálatos kolléga toborzásával, hogy a beléptetés után képezzük is ki őket.

Végül egy fontos haszonérv neked kedves cégvezető: a mi esetünkben a tanácsadók nem csak veled beszélnek külön-külön, hanem egymással is egyeztetnek a Te kihívásaidról. Ahelyett, hogy egymásra mutogatnának.

Ahogy az elején is kérdeztük: Kedves cégvezető, te melyik problémánál ismersz a cégedre? Ha bármelyik eset olvasása közben úgy érezted, hogy ezt a feladatot nálad is el kell végezni, kérj tőlünk egy ingyenes konzultációt!

Vittinger László
kapcsolatépítész, sales mentor