Mindennapi motiváció "öreg" és fáradt saleseseknek

2018.06.12

Találkozók, telefonok, ajánlatok, meetingek, a főnököd... Tele a fejed és a naptárad? Fáradt vagy és ideges? Most állj meg egy percre, gondold végig, hogy mi az, amiért dolgozol.

Ismerős az érzés, mikor nincs kedved felkelni reggel az ágyból?

Végig gondolod az előtted álló napot és semmi mást nem szeretnél, csak aludni még 1-2 órát? Főleg, ha hosszú volt az éjszaka, mert a gondok, gondolatok, megoldandó problémák ébren tartottak...

De fel kell kelni, mert pénzt kell keresni. Megkérdezi bárki is tőled, hogy szereted-e a munkádat, például az értékesítést? Mikor írtad össze utoljára, miért csinálod? Nem az okokra gondolok, hanem a célokra. Milyen céllal teszed, amit teszed? Vannak álmaid, vágyaid, terveid, melyeket meg szeretnél valósítani?

Szeretsz utazni? Új kocsit szeretnél? Régi a számítógéped? Kint van a piacon a kedvenc telefonod új generációja? A családdal szeretnél évente legalább 2-3 hétre elutazni nyaralni?

Téged mi motivál? Mi lenne az, ami miatt mosolyogva tudnál felkelni? Amiért hajlandó lennél változtatni néhány dolgon a mindennapokban? (Pl. önfegyelem, napi tervezés bevezetése, betartása, segítséget kérni szakembertől, kommunikáció, nyelvtanulás, önképzés, stb.)

Vagy a saját álmaidért dolgozol, vagy másét valósítod meg! Keress meg bennünket, ha egyedül nem találod a motivációdat és beszélgessünk egyet!

Vittinger László
kapcsolatépítész