KKV értékesítés fejlesztés

Nem csak a nagy cégek kiváltsága a profin megtervezett értékesítési folyamat. A KKV szektorban is szükség van rá, de sok vállalkozó, aki egyébként remek szakember, nem fordít erre a területre elegendő figyelmet, inkább ösztönösen csinálja.

Ha te is a KKV szektorban tevékenykedsz, kérdezd meg magadtól, hogy:

  • Mit gondolnak rólad a vevőid?
  • Mérnökként, informatikusként, egyéb szakemberként szükséged van értékesítőre, vagy neked kell elvégezned ezt a feladatot?
  • Hogyan tudod megtartani a legjobb embereidet?
  • Milyen az online megjelenése a cégednek?
  • Melyik a legjobb ügyfélszerzési mód számodra?
  • Mi az oka, hogy nem válnak be az értékesítők a cégednél?
  • Hogyan méred az értékesítést?

Téged mennyire foglalkoztatnak ezek a kérdések? Ezt beszéljük meg az első találkozón, ezután egy több lépésből álló folyamatot vázolok fel neked. Ha ezen a folyamaton végig mész, helyére kerül ez a szépséges építőkocka a cégednél, amit úgy hívnak, hogy értékesítés. Ezzel együtt pedig megmutatjuk, a megfelelő ügyfélszerzési módot, vonzóvá tesszük a kollégáidnak a munkahelyet, XXI. századi lesz az online megjelenésed, megtanulhatod eredményesen használni a social médiát.

Tanácsadásom hatására akár 20-40%-kal
is megnövelheted a bevételedet! 
Akarsz róla beszélni? 

"A Lacival megkezdett közös munka új lendületet adott nekünk, és pont azt az a gondolkodásmód változást érte el nálunk, amit már régóta szerettem volna látni az értékesítésben. Az alapokról kezdtük vele tavaly nyáron. Sokat segített abban, hogy az értékesítők megfelelően pozícionálják magukat cégen belül, és a vevők előtt egyaránt. Motiváltak és magabiztosabbak lettek, egyben eredményesebbek is. Megértettük, miért fontos a zárás, mire jó az ügyfélreferencia, és megtanultuk tőle, hogyan kérjünk ajánlást.

Jó szívvel ajánlom őt minden cégvezetőnek, értékesítési vezetőnek, aki továbbra is jó eredményt szeretne elérni az értékesítésben, és azoknak is akik változásokat tartanak szükségesnek ezen a területen."

Gál István
kereskedelmi igazgató
AQ Anton Kft.

Vittinger László kapcsolatépítész, értékesítés fejlesztő
a Ne tukmálj! Értékesíts! és a Rántsuk le a leplet a networkingről! című könyvek szerzője

Tel: +36 70 427 6900